Açıklama
KULLANIM ALANLARI VE ÖZELLİKLERİ
- İç ve dış mekanlarda brüt beton yüzeylerde ve tavanlarda kullanılır.
- Çimento ve özellikle alçı sıva uygulamaları öncesi aderans artırır.
TEKNİK BİLGİLER
Uygulama aletleri
Posteki, rulo
Raf Ömrü
Kuru ve serin ortamlarda saklanması ve dondan
korunması durumunda üretim
tarihinden itibaren 2 yıldır.
Kuruma süresi
1-3 saat
Tüketim
5-7 m²/kg (yüzeye bağlı olarak)
Ambalaj
12 kg.
UYGULAMA
- Yüzeyde alçı, boya, tutkal, yağ, çimento artıkları gibi istenmeyen yabancı maddeler varsa, tamamen temizlenmelidir.
- Ürün, 12 kg’lık üzerine istenilen kıvama göre en fazla % 50 oranında su ilave edilip homojen bir hale gelinceye kadar karıştırılarak, posteki
rulo ile tek kat olarak uygulanmalıdır. - Sıva uygulamasına geçilmeden önce ürün’ün tamamen kuruduğundan emin olunmalıdır.
- Ürün aralıklı olarak uygulanacaksa her uygulamadan önce homojenliğini korumak amacıyla tekrar karıştılılmalıdır.
- Belirtilen süreler 20°C yüzey ve ortam sıcaklığında geçerlidir, düşük ısıda süre uzar, yüksek ısıda süre kısalır.
- Hızlı su emiciliği engeller
- Alçının dayanım özelliğini artırır
- MYFIX ürünün sağlayacağı yüzey aderansının için, uygulama sırasında kirletilmemelidir.
- Donmuş, erimekte olan veya 24 saat içerisinde don tehlikesi olan yüzeylerde uygulanmamalıdır.
- Cilt ile temasından kaçınılmalı ve uygulama sırasında eldiven kullanılmalıdır.
- Uygulama sonrasında kullanılan tüm aletler kurumadan su ile yıkanmalıdır.
- Çok nemli ve/veya çok sıcak havalarda uygulama yapmaktan kaçınmalıdır.
- Sürekli ıslak ve nemli yüzeylerde uygulanmaz.
- MYFIX brüt astarı uygulamasından sonra en geç 7 gün içinde mutlaka sıva, alçı uygulamasına geçilmelidir.
UYARILAR VE ÖNERİLER
- Cilde temas ile duyarlılığın artması mümkündür.
- Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz.
- Kabı serin bir yerde ve ağzı sıkıca kapalı olarak muhafaza ediniz.
- Göz ve cilt temasından kaçınınız.
- Kanalizasyona atmayınız.
- Uygun koruyucu eldiven kullanınız.
- Yutulması halinde hemen bir doktora başvurunuz, kabı veya etiketi gösteriniz.




